Burlesque-esitykset 

Burlesque-performances


Lutkaleima / Slutshame: Lutkaleima on kantaaottava esitys, joka näyttää että meillä kaikilla on lupa nauttia ja ilmaista seksuaalisuuttamme. Slutshame performance takes a stand on slutshaming, and shows that we all can enjoy and express our sexuality.

Kuinka dominatrixit syntyvät / How dominatrixes are born: Jokin suuri voima vetää päähenkilöämme puoleensa, mutta hän yrittää taistella sitä vasteen. Lopulta hän antautuu ja tarttuu dominan valtikkaan. Uusi dominatrixi on syntynyt keskuuteemme! Polvistukaa! Some great power attracts our leading lady, but she tries to fight it. But finally, she gaves in and grabs the dominatrix's scepter. New dominatrix is born! Kneel!  

Dick pic: Humoristinen esitys kertoo tarinan päivästä jota kukaan meistä ei osannut odottaa: joku nainen oikeasti tykkää ilman lupaa lähetetystä peniskuvasta. The humorous performance tells the story of a day that none of us could have expected: someone actually likes the unsolicited dick pic what they got into their dm. 

Dangerous/Vaarallinen: Mikä on vaarallinen ja voi pilata päiväsi? Nainen, joka uskaltaa puhua. / What is dangerous and can ruin your day? Woman with the courage to talk.

Hinta/Price: 200 € + matkakulut/traveling expenses

 

Lutkaleima / Slutshame. 

Kuva/Picture Viivi Rantti.

Dangerous / Vaarallinen. 

Kuva: Jan Ekström. 

Kuinka dominatrixit syntyvät / How dominatrixes are born. 

Kuva/Picture Sarri Honkanen.

Dick pic.

Picture is from my camera./Kuva on minun omasta kamerastani.

Striptease esitys

Striptease performance

Voit myös tilata juhliisi perinteisen striptease esityksen, missä riisutaan ihan kaikki! 

You can also order a bit more traditional striptease pefromance, where everything is taken off! 

Hinta/Price: 250€+matkakulut/traveling expensesLady Clitter, Y-tunnus / Business ID: 3116772-7
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!